OVER ONS

Job van Iterson Fruit is een dynamische onderneming waaraan een jarenlange ervaring met zorgvuldig opgebouwde relaties en netwerken ten grondslag ligt. Ook wereldwijd heeft Job van Iterson Fruit uitstekende relaties met telers, zo blijven wij innovatief en in beweging in de snel veranderende markt van vraag en aanbod. Ons klantenbestand bestaat ondermeer uit grootwinkelbedrijven, grossiers en de bewerkende en verwerkende industrie. 

VERANTWOORD EN MILIEUVRIENDELIJK

Bij Job van Iterson Fruit houden we van duidelijkheid en heldere communicatie met onze telers en retailers, deze worden altijd nagekomen. Timemanagement is voor Job van Iterson Fruit essentieel en de belofte “altijd op tijd” nemen wij zeer serieus, hierdoor kunnen wij supermarkten garanderen dat de producten altijd vers zijn op het moment dat deze in hun schappen komen te liggen.

NEDERLANDSE FRUITTEELT

Wij hebben als doel om de Nederlandse fruitteelt in een zo positief mogelijk daglicht te brengen. We bieden financiële ondersteuning en verbetering van de biotoop in de boomgaarden van de fruittelers, ten behoeve van bijen en wilde bestuivers.

 
daffa16a-0197-40f8-95e2-88a680663561

Job van Iterson